top-pic-3

toppic2

toppic1

Vision

 

Visionen er at skabe et kreativt og kommercielt iværksættermiljø, der er med til at udvikle erhvervslivet.

 

Den Kreative Matrikel er bygget op om den vision at skabe et kontorfællesskab for iværksættere, der inspirerer og udfordrer til at udvikle videnvirksomheder og forretningskoncepter af enhver art.

Der er brug for udvikling af erhvervslivet gennem de initiativer, iværsættere og andre små virksomheder sætter i gang.

 

Den Kreative Matrikel skal spille en rolle i denne udvikling. Der er brug for flere iværksætttere. Der er brug for mennesker, der ønsker at prøve sig selv af i nye sammenhænge i forhold til det at være ansat. Der er brug for mennesker med ideer.

For ideer kan betyde vækst og arbejdspladser – hvis de er bæredygtige, og hvis menneskene bag ideerne får sparring, rådgivning og inspiration i deres daglige arbejdsmiljø. Det er i samspillet med ligesindede fra alle områder inden for erhvervslivet, at nye ideer opstår og nye muligheder for forretning tegner sig.

 

Den Kreative Matrikel skal:

 

  • Skabe rammerne om virksomhederne. I samspil med kommunens erhvervsliv er huset et samlingspunkt for aktiviteter af enhver slags.
  • Være udgangspunktet for en levende og bæredygtig iværksætterkultur, som skal kendetegne erhvervslivet indtil videre i Ringsted.
  • Tiltrække og fastholde videniværksættere, som vil gøre en forskel.
  • Tiltrække iværksættere som vil skabe deres egen forretning, som vil leve livsstilen som selvstændige og som vil samarbejde og udvikle sig selv og deres forretning i samspil med kollegerne i og omkring Den Kreative Matrikel.

brochurer

bottompic2

Hovedgygning

bottompic8

Kompetence&vidensamlet ét sted!

Network Media Hjemmeside fra
Network Media