top-pic-3

toppic2

toppic1

 

Virksomheder

 

topcutlogo

Topcut International
Topcut kan levere de bedste produkter til Deres maskiner. Alle vore produkter er fremstillet på det mest moderne produktionsudstyr i Danmark. Det bevirker, at kvaliteten er i top og konkurrencedygtige.Topcut tager udgangspunkt i de produktionsfaciliteter, som kunden måtte have, og finder det bedste produkt til deres maskiner / produkt afballanceret i forhold til økonomi og produktkvalitet.

Addvaluelogopng 

Added Value Communication
Added Value Communication er et PR- og kommunikationsbureau. Det er vores mål at hjælpe virksomheder og organisationer med at synliggøre deres aktiviteter og ydelser. At få det rigtige budskab ud til de rigtige modtagere i rette tid - det giver ekstra værdi. Du kan også læse om indehaver Christian Pedersens vej fra chef til selvstændig.

 
 
  
 Concarelogopng 
Concare IT A/S
Concare it er en konsulentvirksomhed med kompetencer indenfor CRM, Outsourcing og Microsoft løsninger. Vores idégrundlag er at formidle viden og løsninger. Vores primære forretningsområder er rådgivning indenfor Microsofts produkter og teknologier, konsulentydelser indenfor SuperOffice CRM og Mamut, implementering og support af netværk, totalløsninger omkring hard- og software, applikationsudvikling samt tilretning af eksisterende systemer.
 Lederne A Kasse 
Lederne
Lederne er en interesseorganisation for alle ledere og særligt betroede medarbejdere.Vi repræsenterer cirka 110.000 medlemmer og sætter ledere og ledelse på dagsordenen.Til forskel fra andre lønmodtagerorganisationer er Lederne udelukkende bemandet med professionelt personale, og her er ingen politisk ansatte tillidsfolk.Vores adelsmærke er hurtig og professionel hjælp til at bringe alle medlemmer videre uanset situationens kompleksitet.19 afdelinger fordelt over hele landet arrangerer debat- og netværksaftener, virksomhedsbesøg, studiegrupper og foredrag.
 
 
 

 Bibi Holst Coaching

Mette Søby logo       
Mette Søby - Forandringsrådgivning
De redskaber jeg tilbyder, bygger på den nyeste forskning i, hvordan samspillet mellem underbevidsthed og bevidsthed kan påvirkes positivt. Jeg kombinerer erfaringer fra hjerneforskning og indsigt i den menneskelige psykologi, med nytænkende redskaber til at skabe varige forandringer. Med redskaberne kan jeg gøre dig bevidst om dine tankemønstre, lære dig hvordan de påvirker din nutid, og – helt konkret – lære dig at slippe de følelser der holder dig fast i vanetænkningen. På den måde bliver du fri til at tænke i nye baner.Kort sagt, jeg kan sætte dig i førersædet i dit eget liv.
 
 


 
  
Wendia

Wendia har mere end 25 års erfaring indenfor service management. Vi udvikler løsningen POB – Point of Business, der er en fleksibel løsning til styring af alle dine forretningsprocesser. POB er modulopbygget og skalérbar – og kan integrere til alle øvrige systemer i din organisation. POB hjælper med at holde styr på:

• Helpdesk
• Projekter og workflows
• Tidsregistrering
• Selvbetjeningsløsninger
• Service level agreements
• Finansiel styring
• Og meget mere...

Wendia er dedikeret til din succes fordi vi brænder for vores kunder og vores fokus helt og holdent er kundedrevet.
  kompetenceforum
Kompetenceforum
Kompetenceforum formidler viden om Lean til såvel offentlige som private serviceorganisationer. Vi formidler viden gennem uddannelser, kurser, konferencer, forlagsvirksomhed samt konkrete projekter i den enkelte organisation. Vi lægger vægt på at formidle konkrete værktøjer og viden, der er umiddelbar anvendelige.Vi giver dig kompetencer, så du kan skabe lean resultater.  
 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

CSU-Slagelse

 

 

 

 

 

  Mailmarkpng 
MailMak
En af de VIGTIGSTE AKTIVER for en virksomhed er Kunder  -  Medlemmer -  Abonnenter Det styres effektivt hos MailMak
  • Adressevedligehold
  • Kundeservice
  • Kampagnestyring
  • Call Center
  • Lagerekspedition
  • Styring af forsendelser 
 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BioTrans Nordic

 

          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Axelgaard.dk

 

 

 

  

brochurer

bottompic2

bottompic3

kuglepenne-i-glas

kontorfolk

bottompic1

tegning-pære

bottompic8

DenKreativeMatrikel

Garnisonen 38, DK-4100 Ringsted

info@denkreativematrikel.dk

Tlf. 53728240

Kompetence&vidensamlet ét sted!

Network Media Hjemmeside fra
Network Media